Cherry söker personal till Åre och Sälen

Du har nu chansen att jobba på någon av våra säsongsorter i vinter !

 

Åre

10/12-2021 – 30/4-2022

I Åre börjar säsongen sista veckan i december och sträcker sig sedan till slutet av April.
Här finns vi på Verandan och Bygget varje vecka hela säsongen. Du bor i vårt säsongsboende i Tegefjäll som ligger ca 5km utanför Åre by, därför är körkort och egen bil att föredra.
Du bekostar resa till och från Åre (bil, tåg, flyg) samt hyra för boende som dras på din lön.
I stugan finns möjlighet att köpa till internet tillsammans med dina stugkompisar om ni vill.
I Åre passar du som vill bo i en mindre grupp men ändå arbeta många pass och samtidigt ha tillgång till en av Sveriges finaste skidanläggningar.

I Åre arbetar man 16-22 pass i månaden. 

Sälen

I Sälen börjar säsongen i början på december och sträcker sig till slutet av april. Här jobbar 8 personer som tillsammans kommer att bo i Sälen by. Här är spelet öppet oftast 7 dagar i veckan. vi erbjuder både Black Jack och Roulett, detta betyder att man inför en säsong i Sälen får gå en roulett-utbildning om man inte redan kan detta spel.
Våra spelplatser ligger Tandådalen, Sälfjällstorget och Högfjället så sökanden med körkort kommer först i kö.
Man står själv för resa till och från Sälen samt kringkostnader för mat och förbrukningsartiklar. Hyran för boendet dras på lönen.
I Sälen finns det något för alla, men du som söker bör tycka om att omge dig med människor då man delar boende med sina kollegor. Fjället är stort och det finns ett väldigt fint utbud av skidbackar, längdspår, restauranger och annat kul.

I Sälen arbetar man mellan 12-18 pass i månaden.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Tingberg på 0760-28 20 33 alternativt maila till linn.tingberg@cherry.se eller frida.persson@cherry.se

Hoppas vi ses i vinter!