Chefscroupier till distrikt Södra Norrland

Vi söker nu dig som vill arbeta som Chefscroupier i distrikt Södra Norrland som idag består av städerna Härnösand och Sundsvall.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och med ledaregenskaper, samt att du behöver tycka om att arbeta och röra dig i kroglivet. Du behöver dock inte ha några förkunskaper i arbetet som croupier då vi erbjuder kostnadsfri utbildning för vår personal. 

Du som person vill vara en aktiv del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.  

I arbetet som Chefscroupier är du ansvarig för att utveckla och driva distriktet framåt, Arbetsuppgifterna består bland annat av schemaläggning och bemanning av pass, rekrytera och utbilda ny personal, hålla i personalmöten/aktiviteter, löpande administrativt arbete, vara en god ambassadör för Cherry lokalt, samt att arbeta som croupier bakom våra bord

Arbetet som chefscroupier är ett flexibelt arbete då du ansvarar för att lägga ditt eget schema.

Körkort och tillgång till bil är ett krav då distriktet sträcker sig över Sundsvall och Härnösand. 

Tjänsten är idag på ca 40-50% och arbetet är förlagt både på vardagar och helger.

Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämnar du enkelt din ansökan på vår hemsida genom att klicka på ”sök tjänsten” här nedan.
För frågor om tjänsten kan du kontakta Linn Tingberg via mail linn.tingberg@cherry.se eller telefon 076-028 20 33

Cherry Spelglädje AB erbjuder sen 1963 casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar. Cherry är den största operatören i Sverige av Landbaserat Kommersiellt spel. Vi finns i hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg och Stockholm. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt och är totalt ca 600 anställda.