Har du arbetat hos oss eller inom annan casinoverksamhet tidigare? 

Just nu söker vi personal över hela landet då restriktionerna äntligen börjar plockas bort!

Lockas du av att komma tillbaka i branschen och kasta lite kort? Vi letar efter både dig som vill komma in och arbeta lite pass en kortare period men såklart även efter dig som behöver ett extrajobb en längre tid framåt.

Du som tidigare arbetat hos oss vet att vi är en naturlig del av utelivet i stan och vår målsättning är att fortsätta leverera spelglädje runt om i Sverige i en bransch som är på väg uppåt och framåt!

Då vår bransch är i en tillväxtfas i så finns nu också möjlighet att arbeta mer än helger i ett flertal distrikt, en rolig nyhet är att vi på flera orter även erbjuder roulett, trekortspoker och tärning utöver det klassiska black jack-spelet.

 

Vi kommer inom kort att börja rekrytera inför vintersäsongerna på de olika skidorterna. Vi kommer både rekrytera ansvarspersoner och croupierer.  Så om detta är av intresse, nämn gärna det i din ansökan.

Vi söker även ansvarspersoner i Sundsvall.

Beroende på vilken erfarenhet du har sedan tidigare så erbjuder vi den utbildning som behövs i de olika spelen samt uppdatering av vårt kassasystem.

Lämna en ansökan med några rader om dig själv så hör vi av oss inom kort.