Cherry Spelglädje AB erbjuder sen 1963 casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar. Cherry är den största operatören i Sverige av Landbaserat Kommersiellt spel. Vi finns i hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr och är totalt ca 600 anställda.

Vi söker nu en driven och affärsmässig Account Manager som vill vara med och bidra till vår fortsatta expansion på marknaden. Om du är en kreativ och nyfiken lagspelare med ett stark eget driv kan du vara just den person vi söker!

För att briljera i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och trivas i det sociala med många kontaktytor. Du har en hög energinivå, är orädd och resultatinriktad i kombination med ett stort intresse för affärer och relationer.

Goda relationer med kunder är avgörande och lika viktigt som strategier, aktiviteter och kvalitet i försäljningsarbetet. Vi söker dig som är fokuserad och målinriktad, som verkligen vill lyckas och vet att det krävs både bra förberedelse, rätt inställning och hårt arbete för att nå resultat.

Som Account Manager agerar du som utesäljare. Du ansvarar för bearbetning av nya samarbetspartners och sköter hela säljprocessen från prospektering, bokning och genomförande av möten, till avtalsförhandling och avslut. Du kommer även arbeta med våra befintliga samarbetspartners.

Meriterande om du har;

  • Tidigare erfarenhet från en sälj- eller marknadsroll
  • Arbetat inom restaurangbranschen eller har ett stort kontaktnät inom branschen.
  • Du har B-körkort och egen bil.

Tjänsten är på heltid i region Syd. Du utgår hemifrån eller från vårt kontor i Göteborg. Är du intresserad av tjänsten i Syd eller liknande hel/deltids tjänst i andra delar av Sverige så tveka inte att söka. Cherry Spelglädje AB finns över hela Sverige och liknande tjänster kan dyka upp i andra delar. Lönen består av två delar, fast månadslön och provision. 

Vid frågor angående arbetet maila gustaf.abelin@cherry.se