Gillar du försäljning och bygga relationer?

Vi söker dig som är målfokuserad med ett sinne för affärer samt viljan att ge det där lilla extra i varje möte. Du har lätt för att skapa positiva och långsiktiga relationer med kollegor och samarbetspartners. Du trivs med att arbeta mot ambitiösa mål, är nyfiken, ansvarsfull och ser utmaningar som möjligheter. Du gillar en miljö där det är full fart och fläkt. Arbetet är belagt både vardagar som helger, då restauranger och nattlivet är vår spelplan.

Vi tror att du är bra på att uttrycka dig i tal eftersom kommunikation kommer vara ett av dina viktigaste redskap. Du har en förmåga att förstå värdebaserad försäljning på olika nivåer och omsätta det i praktiken. 

Meriterande är om du arbetat inom restaurangbranschen eller har ett stort kontaktnät inom branschen. 

Vi rekryterar från hela landet till hela landet. Just nu finns en tjänst ledig i mellan Sverige där du kommer ingå i vårt härliga team i mellan med kontor i Stockholm. Är du intresserad av annan del av landet tveka inte att lägga ansökan, så kollar vi på möjligheterna!

Tjänsten är på heltid och arbetet sköts till största del ute på fältet. Lönen består av två delar, fast månadslön samt provision. Som utesäljare ansvarar du för nyförsäljning samt befintlig kund.

Vid frågor angående arbetet maila frida.persson@cherry.se 

Cherry Spelglädje AB erbjuder sen 1963 casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar. Cherry är den största operatören i Sverige av Landbaserat Kommersiellt spel. Vi finns i hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg och Stockholm. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt och är totalt ca 600 anställda.