Vi söker en driven och affärsmässig Partneransvarig med stort nykundsfokus som vill vara med och bidra till vår fortsatta expansion på marknaden.

Som Partneransvarig är du ansvarig för tillväxten i din region samt utveckling av dina befintliga samarbeten för att nå optimala resultat. För att nå önskad tillväxt arbetar du med hela kundcykeln, från ax till limpa, och sköter processen själv från prospektering och kontakter till avtalsförhandling och signering. Du är också resultatansvarig för din region och arbetar löpande för att uppnå såväl tillväxtmål som driftsmål.

För att briljera i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och trivas i det sociala med många kontaktytor. Du har en hög energinivå, är orädd och resultatinriktad i kombination med ett stort intresse för affärer och relationer. Du arbetar fokuserat och målinriktat med din införsäljning och vet att det är kombinationen av förberedelse, rätt inställning och hårt arbete som leder till resultat.

I arbetet är resor vanligt förekommande, såväl till nya som befintliga partners, och du trivs som allra bäst på fältet där du är nära verksamhet, partners och prospekts. Till support har du våra två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg, som erbjuder såväl arbetsplats som härliga kollegor inom bl.a. IT, ekonomi, compliance och HR. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vi erbjuder ett flexibelt och omväxlande arbete med stort eget ansvar för den totala affären. Du blir en del av ett team som driver vår affär över hela landet och har kollegor spridda från norr till söder.

Meriterande om du har;
• Tidigare erfarenhet från en sälj- eller marknadsroll
• Tidigare erfarenhet av budget-/resultatansvar
• Arbetat inom restaurangbranschen, eller har ett stort kontaktnät inom densamma

Körkort är en förutsättning för tjänsten.

Tjänsten är på heltid med en region i mellan/norra Sverige. Du utgår från vårt kontor i Stockholm. Lönen består av två delar, en fast månadslön och en bonusdel. Vid frågor ang. tjänsten kontakta gustaf.soderbaum@cherry.se.

Cherry Spelglädje AB erbjuder sen 1963 casino på nattklubbar, restauranger, lounger, krogar och hotell. Cherry är den största operatören i Sverige av Landbaserat Kommersiellt spel. Vi finns i hela landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr, och är totalt ca 600 anställda.